Miről szól ez az egész?

Miről szól ez az egész?

Mi egy olyan közösség vagyunk, akik szeretnék kielégíteni szexuális kíváncsiságukat, és izgalmasabbá tenni a szürke hétköznapokat, különösebb erőfeszítés nélkül, otthonról, kényelmesen :)

Milyen lehetőségeink vannak?

Milyen lehetőségeink vannak?

Az igazi izgalmak megélésére, sajnos nincs túl sok lehetőség, amit nyugodt szívvel tudnánk ajánlani. Van több MMO szexjáték, de ezek legtöbbször nem nyújtják azt az élmény amit elvárnánk tőlük, és még drágák is... Talán ezért is van az, hogy szinte minden tagja a közösségnek, ilyen-olyan formában, de az úgynevezett "SexChat" opciót választja, ami nem más mint, élő adásban erotikus tartalmat közvetíteni , teljesen ismeretlen, szintén élő és valós embereknek.

Az úgynevezett "SexChat"

Az úgynevezett "SexChat"

Ez a tevékenység, gyakorlatilag nem szól másról, minthogy otthonról, vagy bárhonnan ahol neked/nektek kényelmes, egyedül vagy a pároddal, teszed/teszitek azt amit máskor egyedül, mindenkitől elzárkózva szoktál/szoktatok csinálni, ám ezúttal élő adásban akár több tucat vagy több 100 néző előtt. Ezt hívjuk úgy, hogy az élő adás izgalma :)

Lehet ezzel pénzt keresni? Ez legális?

Lehet ezzel pénzt keresni? Ez legális?

Ezek a kérdések minden alkalommal felmerülnek :) Ez a tevékenység teljesen legális, abban az esetben ha olyan internetes felületen csináljuk, amin a kellő feltételek adottak! Természetesen ebben is segítünk! :) Lehet e pénzt keresni vele? Igen lehet, de nem kötelező ebből a célból elkezdeni!

Miért érdemes "csatlakoznod" ehez a közösséghez? Miben tudunk segíteni neked?

Miért érdemes "csatlakoznod" ehez a közösséghez? Miben tudunk segíteni neked?

Először is, nagyon fontos infó! Mi ezért NEM kérünk pénzt!! Nem meggazdagodni akarunk, hanem segíteni :) Nos... Röviden: - Elkezdeni sem olyan egyszerű, mint ahogy azt sokan gonddolják. Mi már többen végigjártuk ezeket a köröket, így neked már nem kell ezzel bajlódnod! - Ahoz, hogy legálisan csináld, pár követelménynek meg kell felelni, és el kell végezni az ehez tartozó "dokumentációt". Ebben is szívesen segítünk. - Informatikai téren szintén tudunk szakmai segítséget nyújtani, ugyanis vannak alapvető feltételek, amik az élő közvetítésre vonatkoznak! - Segítünk fenttartani az anonimitásodat amennyiben nem szeretnéd hogy bárki megtudja hogy ki is vagy valójában. És még sorolhatnám :)

Én keresni akarok ezzel!

Én keresni akarok ezzel!

Nem meglepő, de ez is megoldható, és teljesen legális! Ezzel kapcsolatban is számos megoldás létezik, amelyeket privát üzenetben megbeszélhetünk, ha úgy gondolod hogy belevágnál :)

Érdekel a dolog?!

Érdekel a dolog?!

Ha úgy döntöttél, hogy kipróbálnád magad, a kapcsolat menüben megtalálod az elérhetőségünket! Keress minket bátran, egy levelezést szerintünk mindenképp megér a dolog, ha kíváncsi vagy! :)